Video is ready, Click Here to View ×


Tijd voor een nieuwe aflevering! In deze miniserie ga ik bij een nieuwe generatie modebloggers op bezoek. Ik blog inmiddels al zo’n 8 jaar (dinosaurustijden, op internet) en ik vind het supertof dat er een nieuwe groep is die groot is op insta, en die lekker aan het shinen is.

DUS. Ik neem een kijkje in hun Insta, in hun huis en in hun kast, en samen met ECCO vraag ik ze een day en night look samen te stellen met de toffe en comfy hakken uit de Shape collectie. De grote winnaar, die krijgt als ECCO’s Best Style Blogger een jaar lang een samenwerking met het merk. Deze keer ga ik langs bij Iris van A Dash of Fash!

GOOD TO KNOW?
Deze video is gemaakt in partnership met ECCO. Heb je vragen over hoe ik samenwerk met merken? Dan beantwoord ik ze graag voor je in de comments.

ABONNEREN? YESSS.
Doe een thumbs up als je deze video leuk vindt en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal. Zo zie je altijd als eerste de nieuwe videos!

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?
•…